BİTLİS / HİZAN - Horozdere Ortaokulu

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ Kapsamında etkinliklrimiz tüm hızıyla devam ediyor.

’İlimizi Tanıyalım Projesi’‍️

Bitlis Valiliğince ilçe ve köylerde eğitim gören çocukların kenti daha iyi tanımaları amacıyla başlatılan İlimizi Tanıyalım Projesi çerçevesinde Hizan ilçemizden ve okulumuzdan bir grup öğrenci Valimiz Sayın Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu’nun  davetlisi olarak kent merkezine geldi.

Öğrencilerle kahvaltı yaparak sorularını yanıtlayan Valimiz Sayın Erol Karaömeroğlu ve eşi Filiz Karaömeroğlu hanımefendi, daha sonra çeşitli hediyeler takdim ettiler

Nis

Peygamber sevdalılarının düzenlemiş olduğu 12 Mart 2023 Siyer Sınavı okulumuzda ilk dörte giren öğrencilerimiz;

1 Gamze Ötgen

2 Muhammed Musa Durmaz

3 Sariye Durmaz

4 Asya Durmaz

Nis

2. Sınıf öğrencimiz Fatma Durmaz ilçede düzenlenen zeka oyunları turnuvasının EQUILIBRIO oyununda İlçe Birincisi oldu.İlde yapılacak olan zeka oyunları turnuvasına katılamaya hak kazandı.Öğrencimize başarılar diliyoruz.

Okuma Etkinlimizden

Komşu köy Süttaşı ile Voleybol turnuvası yapıldı

Nis

Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından okulumuzda trafik ile ilgili eğitim verildi.

Nis

Okulumuz ilkokul 2. sınıf öğrencisi Gülnur Yılmaz 12 Mart istiklal Marşının kabulu konulu resim yarışmasında ilçe birincisi olmuştur.

Nis

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Nis

Okulumuzda öğrenci öğretmen ve velilerimizle depremzedelere yardım kampanyası başlattık

Nis

18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi 108. yıl dönümü okulumuzda kutlandı.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulu ve Mehmet Akif'i Anma Programı

Okulumuzda Lgs öğrencilerine yönelik Etüt Salonu açtık